Arıburnu Anaokulu

Vizyon: "Çocuk Hakları Sözleşme´sinde belirlenen hakları hayata geçiren, çocukların kendilerini gerçekleştirmelerini sağlayan, katılımcı demokrasiyle yönetilen, ekolojik dengeye saygılı ve ticari kar amacı gütmeyen okullar kurmak; bu eğitim anlayışının yaygınlaştırılması ve benzer başka okulların hayata geçmesi için model teşkil etmek."

Misyon: Çocukların potansiyellerini, yaratıcılıklarını ve üretkenliklerini geliştirmelerine olanak sağlanması, Toplumsal adalet ilkesini gözeten özgün bir finansal yaklaşımla alternatif ve sürdürülebilir “başka bir okul” modelinin geliştirilerek yaygınlaştırılması için, çocuk dostu ve çocuk odaklı eğitim-öğretim programları geliştirmek; örnek projeler hayata geçirmek; eğitim, ağ kurma ve savunu faaliyetleri yapmak.

Başarılar: ...

Saatler: 09.00-14.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ariburnuanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞABANİYE MAH. OSMANGAZİ 1. SK. DIŞ KAPI NO 12 İÇ KAPI NO 1 EDREMİT / VAN

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Şabaniye Mahallesinde yer almaktadır. Vakıfbank İlkokulunun Bahçesinde Yer Almaktadır.

Ulaşım Şehir içi minibüs ve otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7 KM